Morgendienst

In deze dienst hoopt ds. A. van der Spek uit Zwartsluis voor te gaan. De dienst bijwonen is beperkt mogelijk. Wilt u graag aanwezig zijn in de kerk? Mail dan uw verzoek naar reserveren@gereformeerdekerkzwartsluis.nl. U kunt via ons kanaal op Youtube live meekijken. Lees meer »

Startdag

Lees hier meer over het programma van de startdag. Let op: de avonddienst gaat deze dag niet door. Lees meer »

Geen avonddienst

In verband met de startdag is er geen avonddienst op deze zondag. Lees meer »

Morgendienst

In deze dienst hoopt onze voorganger ds. A. van der Spek uit Zwartsluis voor te gaan. De dienst bijwonen is beperkt mogelijk. Wilt u graag aanwezig zijn in de kerk? Mail dan uw verzoek naar reserveren@gereformeerdekerkzwartsluis.nl. Lees meer »

Avonddienst

In deze dienst hoopt ds. J.A. Berkheij uit Woerden voor te gaan. Het betreft een gezamenlijke dienst met de Hervormde Gemeente vanuit onze kerk. De dienst bijwonen is beperkt mogelijk. Wilt u graag aanwezig zijn in de kerk? Lees meer »

Morgendienst

In deze dienst hoopt ds. T. Veenstra uit Kampen voor te gaan. De dienst bijwonen is beperkt mogelijk. Wilt u graag aanwezig zijn in de kerk? Mail dan uw verzoek naar reserveren@gereformeerdekerkzwartsluis.nl. U kunt via ons kanaal op Youtube live meekijken. Lees meer »

Avonddienst

In deze dienst hoopt ds. T. Noort uit IJsselmuiden voor te gaan. Het betreft een gezamenlijke dienst met de Hervormde Gemeente vanuit hun kerk. De dienst bijwonen is beperkt mogelijk. Wilt u graag aanwezig zijn in de kerk? Lees meer »