Nieuws

Nieuwe ambtsdragers

Geschreven op

Leden van de Gereformeerde Kerk Zwartsluis hebben onlangs een formulier ontvangen, deze zat bij de kerkbode in. We willen alle gemeenteleden van 16 jaar en ouder vragen om mee te denken in de zoektocht naar vier pastorale ouderlingen, een jeugdouderling en een diaken. Lees meer »

Dienst vanuit de Hervormde Kerk

Geschreven op

Zondag 7 februari is er geen dienst in onze Gereformeerde Kerk. We houden gezamenlijk een dienst met de broeders en zusters van de Hervormde Gemeente. De dienst wordt gehouden aan de Kerkstraat. Zondagochtend kunt u hier inschakelen om mee te kijken. Lees meer »

Bekijk de online kerstnachtdienst

Geschreven op

Nadat bleek dat ook de Hervormde gemeente geen kerstnachtdienst ging organiseren kwamen een paar kerkenraadsleden met het voorstel om toch online namens de gezamenlijke kerken iets te doen. Dat bleek ( afgelopen maandag) toch te kort dag. Lees meer »

Zing mee op kerstavond

Geschreven op

Zingt u (coronaproof) vanuit uw voortuin op kerstavond mee met kerstliederen? Lees meer door de foto aan te klikken. Lees meer »

Kerkdiensten tot nader orde enkel online

Geschreven op

Vanwege de geldende maatregelen is besloten om de kerkdiensten voorlopig enkel online te houden. Helaas is het niet mogelijk om de dienst te bezoeken. Graag hadden we, juist in deze bijzondere tijd van het jaar, een andere boodschap gebracht, maar gelet de omstandigheden... Lees meer »

Boekje uitzoeken verplaatst

Geschreven op

Beste ouders, Vanwege de aangescherpte COVID-19 maatregelen zijn we helaas genoodzaakt de kersttraditie van het ‘boekje uitzoeken’ te verplaatsen naar een later moment. Dat betekent dat het a.s. vrijdag 18 december NIET doorgaat. We Lees meer »

Bericht van de Protestantse Gemeente Varik Heesselt

Geschreven op

Geachte Gemeente van de Gereformeerde kerk Zwartsluis, Met blijdschap delen wij mee dat op zondag 13 december om 10:00 uur ds. H.O. ter Beek intrede doet in de Protestantse Gemeente Varik-Heesselt. De dienst vindt plaats in de Protestantse kerk te Varik, aan de Kerkstraat... Lees meer »

Doe mee met de Schoenendoosactie

Geschreven op

DOE MEE MET DE SCHOENENDOOSACTIE 2020 VAN ACTIE4KIDS Sinds november 2018 onderdeel van Stichting GAIN- Global Aid Network Holland Actie4Kids is weer van start gegaan. Samen met u willen we kinderen blij maken met een mooie versierde schoenendoos vol met schoolspullen, hyg... Lees meer »

'Hand geven' aan ds. Ter Beek bij afscheid

Geschreven op

Beste gemeente Voor het afscheid van ds. Ter Beek vragen we u allemaal iets te maken. Omdat we in deze corona-tijden elkaar niet fysiek de hand mogen geven, vragen wij u allen uw hand om te trekken op een mooi stuk papier, deze uit te knippen en er een woord van dank of a... Lees meer »

Afscheid ds. Ter Beek 28 en 29 november 2020

Geschreven op

Binnenkort zal ds. Henrico ter Beek afscheid nemen van onze gemeente, omdat hij een beroep naar de Protestantse Gemeente van Varik en Heesselt heeft aangenomen. Ds. Ter Beek hoopt zelf voor te gaan in de afscheidsdienst die gehouden wordt op D.V. Lees meer »