Nieuws

Afscheid ds. Ter Beek 28 en 29 november 2020

Geschreven op

Binnenkort zal ds. Henrico ter Beek afscheid nemen van onze gemeente, omdat hij een beroep naar de Protestantse Gemeente van Varik en Heesselt heeft aangenomen. Ds. Ter Beek hoopt zelf voor te gaan in de afscheidsdienst die gehouden wordt op D.V. Lees meer »

Maak je har(d)t voor je relatie

Geschreven op

Voor alle inwoners van de gemeente Zwartewaterland is sinds 1 januari 2020 het project 'Maak je hard(t) voor je relatie' gestart. Het project is opgestart i.s.m. diverse netwerkpartners en de kerken en richt zich preventief op het geven van tips hoe te handelen in een gez... Lees meer »

Opgave kerkdienst en updates COVID-19

Geschreven op

We leven in een vreemde tijd. Het coronavirus waart nog volop rond. Voor mensen met een extra kwetsbare gezondheid een groot risico. Beperkende maatregelen zijn weer aangescherpt door de overheid. Per 29 september jl. Lees meer »

Avonddienst gemist?

Geschreven op

In deze bijzondere tijd zenden we alleen de ochtenddienst uit via het internet. Voor wie de avonddienst mist of andere diensten wil beluisteren, er uiteraard veel te vinden is op internet en kerkdienstgemist.nl. Lees meer »

Voortzetting online diensten

Geschreven op

Beste gemeenteleden. Naar aanleiding van de berichtgeving van de overheid van afgelopen maandag en de PKN afgelopen dinsdag kunnen we concluderen dat we de online diensten kunnen voortzetten. Gezien de situatie in Zwartewaterland doen we dit met een minimale bezetting voo... Lees meer »

Extra informatie in verband met Coronavirus

Geschreven op

Beste gemeenteleden. Naar aanleiding van de verkiezingen zullen deze week enkele gemeenteleden een brief ontvangen over de informatieavond over het functioneren van de kerkenraad en de openstaande vacatures van ouderling en diaken. Deze avond staat gepland op 31 maart. Lees meer »

Wijkindeling 2019-2020

Geschreven op

Wijkindeling Gereformeerde Kerk Zwartsluis 2019-2020 Wijk Predikant Wijkouderling Wijkdiaken Contactpersoon 1a Br. Joy Smit Zr. Bauk van Dooren-Smits Zr. Marjan Hageman-Marskamp Zr. Jennie Zwiep-Touwen en zr. Tineke van der Stouwe-Elzinga. 1b Br. Joy Smit Zr. Lees meer »

GEBED-ONTBIJT-OCHTEND

Geschreven op

Vanaf november gaan elke eerste woensdag van de maand deuren van De Poort vroeg open om samen te bidden en te ontbijten. Het is de bedoeling om maandelijks te bidden voor elkaar, de gemeente, de mensen in nood, …….. Ook Lees meer »

Nieuw rekeningnummer

Geschreven op

Het nieuwe rekeningnummer van de kerk is NL39 RABO 0373 7348 24 t.n.v. CvK Gereformeerde Kerk Zwartsluis. Er blijken nog onduidelijkheden te zijn inzake de betaling van de vrijwillige bijdrage. Mogelijkheden van betaling: 1. Lees meer »

Bericht van de kerkrentmeesters

Geschreven op

Piet leeuw en Jan Schraa gaan samen De Poort beheren. Dit gaat per 1 januari 2019 en Jan Schraa gaat het emailadres: depoort@gereformeerdekerkzwartsluis.nl beheren. U kunt Jan Schraa bereiken op nr. 06 29 83 60 87 en Piet leeuw is op nr. 06 52 81 24 19 te bereiken. Lees meer »