Startzondag – 19 september

Startzondag – 19 september

 

De startzondag is een dag om gezamenlijk het seizoen van allerlei kerkelijke activiteiten in te luiden met veel ontmoetingen tussen alle gemeenteleden. Maar dat is erg lastig met de maatregelen van het RIVM. Voor het 2e jaar op rij zal het er anders aan toe gaan dan we gewend zijn. Toch hebben we met een werkgroep de startzondag voorbereid en hopen op een goede en gezellige samenzijn.

 

Het programma in grove lijnen:

10.00 uur kerkdienst

11.15 uur koffie voor bezoekers van de ochtenddienst

11.45 uur uitleg programma

12.00 uur start programma

13.30 uur finale Sport en Spel

14.00 uur afsluiting met aantal liederen (geen gewone dienst)

 

Bezoekt u de ochtenddienst en doet u mee met de startzondag? Dan krijgt u in de Poort een kop koffie/thee/ranja en ontvangt u ook een lunchpakket.

Kijkt u de dienst thuis en doet u met mee de startzondag? Dan zien we u graag om 11.45 uur in de Poort voor de uitleg van het spel en het uitreiken van het lunchpakket.

 

Het programma (voor iedereen vanaf 4 jaar)  is opgesplitst in 3 onderdelen. U kunt kiezen uit:

  1. WANDELING: Kent u iemand die een groet, bemoediging of hart onder de riem kan gebruiken? Dan mag u deze, al wandelend, rondbrengen in Zwartsluis. U mag zelf kiezen naar wie u iets weg wilt brengen.
  2. DE SLIMSTE MENS…VAN DE GEREFORMEERDE KERK ZWARTSLUIS: Test samen met uw teamgenoten uw bijbelkennis. Deze kennis wordt getest aan de hand van het tv-spel De Slimste Mens. Opgeven kan ook individueel, u wordt in teams ingedeeld.
  3. SPORT EN SPEL: Net als in 2019 staat er ook iets sportiefs op het programma. Aan de hand van de opgaves zullen we het aantal spellen bepalen maar denk bijvoorbeeld aan trefbal, Kupp en het Zweeds renspel.

 

Rond 13.30 uur start voor iedereen het fininalespel waarbij kennis, vaardigheid en snelheid goed van pas komen voor zowel de spelers als de toeschouwers.

 

Geef u snel op bij:

Linda Slot                    06-26657024              tulpjelinda@hotmail.com

Henriët Koffrie           06-27880403             henriet.herxen@gmail.com

Josien van Veen 06-50416788                      josien_vanveen@hotmail.com

Bij aanmelding graag uw naam + leeftijd vermelden en uiteraard programmadeel A, B of C

 

Hopelijk tot ziens op de 19e!

 

 

 

 

 

Naar het overzicht