Bloemen- en potgrondactie bleek groot succes, nabestellen mogelijk

 
Afgelopen zaterdag trokken leden van de Gereformeerde Kerk weer door het dorp om bloemen en potgrond te verkopen. Dit resulteerde uiteindelijk in een mooie opbrengst van 4000 euro.
Vanwege de grote vraag naar bloemen en potgrond heeft de organisatie een deel van Zwartsluis niet kunnen voorzien van deze producten. Na zeventig procent van Zwartsluis te hebben bezocht, was alles uitverkocht. Mensen die toch nog graag bloemen of potgrond willen kopen, kunnen dit nog bestellen via bloemenactie@outlook.com of 06 52308206. Donderdag hoopt men de bestellingen rond te brengen. 
 
​De opbrengsten van de verkoopactie gaan naar De Open Poort en Stichting Werk In Uitvoering. Stichting Werk In Uitvoering zet zich in voor het verbeteren van de levenskwaliteit in diverse Oostbloklanden. Ze voorzien mensen o.a. van drinkwatersystemen, warm water, voedsel en producten voor (persoonlijke) hygiëne, maar proberen ook de arbeidskansen te vergroten en de levensstijl te verbeteren. De Open Poort is een plaatselijk initiatief van de Gereformeerde Kerk Zwartsluis, voor mensen die behoefte hebben aan financiële begeleiding, een helpende hand of een luisterend oor.
Naar het overzicht