Nieuws

Kindernevendienst weer in volle gang

Geschreven op

Zondag 30 mei was er voor de derde keer dit jaar kindernevendienst. Omdat het supermooi weer was, konden we dat voor een groot gedeelte buiten doen. Na het welkom hoorden we het verhaal; Johannes schrijft dat niemand God ooit heeft gezien, Maar God is er en wij horen voor... Lees meer »

Bloemen- en potgrondactie bleek groot succes, nabestellen mogelijk

Geschreven op

​Afgelopen zaterdag trokken leden van de Gereformeerde Kerk weer door het dorp om bloemen en potgrond te verkopen. Dit resulteerde uiteindelijk in een mooie opbrengst van 4000 euro.​Vanwege de grote vraag naar bloemen en potgrond heeft de organisatie een deel van Zwartslu... Lees meer »

Potgrond- en bloemenverkopers tóch langs de deuren

Geschreven op

De jaarlijkse potgrond- en bloemenverkoop vindt dit jaar toch op de gebruikelijke manier plaats. Dit in tegenstelling tot de berichtgeving van afgelopen week, waarin de organisatoren lieten weten met verschillende verkoopkramen in Zwartsluis te gaan staan. Lees meer »

Kerken voorzien alle huishoudens in Zwartsluis van narcissen

Geschreven op

In deze lastige tijd hebben de gezamenlijke kerken van Zwartsluis het idee opgevat om alle Suzigers een mooi potje met voorjaarsbloemen te geven. Zaterdag hebben gemeenteleden van de Gereformeerde Kerk, de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt alle 2100... Lees meer »

Nieuwe ambtsdragers

Geschreven op

Leden van de Gereformeerde Kerk Zwartsluis hebben onlangs een formulier ontvangen, deze zat bij de kerkbode in. We willen alle gemeenteleden van 16 jaar en ouder vragen om mee te denken in de zoektocht naar vier pastorale ouderlingen, een jeugdouderling en een diaken. Lees meer »

Dienst vanuit de Hervormde Kerk

Geschreven op

Zondag 7 februari is er geen dienst in onze Gereformeerde Kerk. We houden gezamenlijk een dienst met de broeders en zusters van de Hervormde Gemeente. De dienst wordt gehouden aan de Kerkstraat. Zondagochtend kunt u hier inschakelen om mee te kijken. Lees meer »

Bekijk de online kerstnachtdienst

Geschreven op

Nadat bleek dat ook de Hervormde gemeente geen kerstnachtdienst ging organiseren kwamen een paar kerkenraadsleden met het voorstel om toch online namens de gezamenlijke kerken iets te doen. Dat bleek ( afgelopen maandag) toch te kort dag. Lees meer »

Zing mee op kerstavond

Geschreven op

Zingt u (coronaproof) vanuit uw voortuin op kerstavond mee met kerstliederen? Lees meer door de foto aan te klikken. Lees meer »

Kerkdiensten tot nader orde enkel online

Geschreven op

Vanwege de geldende maatregelen is besloten om de kerkdiensten voorlopig enkel online te houden. Helaas is het niet mogelijk om de dienst te bezoeken. Graag hadden we, juist in deze bijzondere tijd van het jaar, een andere boodschap gebracht, maar gelet de omstandigheden... Lees meer »

Boekje uitzoeken verplaatst

Geschreven op

Beste ouders, Vanwege de aangescherpte COVID-19 maatregelen zijn we helaas genoodzaakt de kersttraditie van het ‘boekje uitzoeken’ te verplaatsen naar een later moment. Dat betekent dat het a.s. vrijdag 18 december NIET doorgaat. We Lees meer »