Nieuws

Tentdienst 23 april 2023

Geschreven op

Lees meer »

Vriendendienst 26 Maart

Geschreven op

Als God zwijgt, We kunnen soms weleens denken dat God ons niet hoort, dat de hemel gesloten lijkt, dat bidden ‘niet werkt’. Wat kun je je dan eenzaam voelen, je mist de connectie met God maar ook met je omgeving. Om Lees meer »

Vriendendienst Zondag 29 januari

Geschreven op

VRIENDENDIENST ZONDAG 29 JANUARI Zie je het nog wel? Heb je weleens op een heldere avond naar de hemel staan kijken? Hoe langer je kijkt hoe meer sterren je ziet, tussendoor in het donkere heelal, eindeloos. Je kunt er in verdwalen, je heel klein voelen. Lees meer »

Kerstgezinsdienst Tweede Kerstdag

Geschreven op

De Koning kijkt vanuit zijn paleis naar de mensen in de stad. Waarom is iedereen zo gestrest! De mensen wachten ongeduldig in de rij bij de bakker, maken ruzie bij de kassa van de supermarkt. Niemand is bezig met waar het echt omdraait met Kerst. Lees meer »

Vriendendienst

Geschreven op

Vriendendienst 27 november Op de eerste adventszondag is er weer een Vriendendienst.Advent is een periode van verwachting, we steken een kaars aan en zien uit naar het licht van Kerst. Maar kunnen we ook verder kijken? Lees meer »

Hulptransport Moldavië (GAiN)

Geschreven op

Aardappel transport naar Moldavië. Het leed op de wereld kan je soms verlammen. Maar juist op plekken waar de nood hoog is, maakt een klein gebaar een enorm verschil. Global Aid Network (GAiN) helpt mensen in moeilijke situaties door noodhulp en langdurige opbouwprojecten. Lees meer »

Opbrengst Talentenactie

Geschreven op

BEDANKT! De organisatie van de onlangs gehouden Talentenactie wil iedereen bedanken die deze actie tot een enorm succes hebben gemaakt. De prachtige kavels die voor de veiling zijn aangeboden, de diverse acties die zijn opgestart, een groot aantal jongeren die zich hebben... Lees meer »

Verzameling hulpgoederen Oekraine

Geschreven op

Veel vluchtelingen vinden onderdak in Oekraïne, Polen, Moldavië en Roemenië. Mensen in de kou, hebben warme (onder) kleding nodig. Ontheemde kinderen hebben recht op onderwijs. In gebombardeerde steden ontbreekt het aan goede voorzieningen. Gl Lees meer »

Talentenactie

Geschreven op

Wat kun jij met 2 Euro en een dosis talent? Lees meer: Talenten Actie (gereformeerdekerkzwartsluis.nl) Meer weten? Wanneer je een vraag hebt over deze actie dan kun je contact opnemen met: Jetty Tuin : 06-10395248 Erike van Dijk : 06-13694997 Jan Timmerman : Lees meer »

Jongeren Weekend

Geschreven op

Lees meer »