Nieuws

Verbintenisdienst ds. Bert Davelaar in Rotterdam

Geschreven op

Met dankbaarheid nodigen wij (de gemeenschap Licht op Zuid) u uit voor de verbintenisdienst van onze missionair werker Bert Davelaar. Hij gaat in samenwerking met de Maranathakerk aan de slag voor de missionaire gemeenschap Licht op Zuid te Rotterdam-Zuid. Wanneer? Lees meer »

Informatieavonden en Proeflessen 'Theologische Verdieping' voor Geïnteresseerden

Geschreven op

Wegwijs in theologie Een grondige verdieping in het christelijk geloof biedt de cursus Theologische Verdieping voor Geïnteresseerden voor de regio IJsselland. Geloof en kerk hebben in de loop van de geschiedenis op tal van manieren vorm gekregen. Dat wordt uitgelegd. Lees meer »

Bijzondere kerkdienst in het teken van ‘Etty Hillesum’

Geschreven op

De avonddienst op zondag 15 mei krijgt een speciaal karakter. Op verzoek van en onder leiding van de lokale 4 mei-commissie wordt in deze dienst de bijzondere en indrukwekkende muziekproductie ‘Etty Hillesum’ gebracht door vocalgroep Choral en zangeres/actrice Abke Bruins. Ied Lees meer »

Dodenherdenking 4 Mei

Geschreven op

Hallo tieners van Zwartsluis, kom jij ook op de herdenking 4 mei uit respect voor hen die omgekomen zijn voor onze vrede? Aanvang dienst 18.45 uur Hervormde Kerk Zwartsluis. Verzamelen om 18.20 uur aan zijkant van de kerk bij het Trefpunt. Voor meer info: 06-45430020 (tel. Lees meer »

Tentdienst 2022

Geschreven op

TER VERMELDING: De dienst begint om 16:00 uur en niet om 15:00 uur zoals vermeld op de programmakaart van de Oranjevereniging! Lees meer »

Deurverkoop van potgrond en zomerbloeiers op zaterdag 23 april

Geschreven op

Het lenteweer komt er weer aan. Hét moment om in de tuin aan de slag te gaan. Daarom organiseren de vrijwilligers van de jaarlijkse potgrond- en bloemenverkoop weer een verkoopactie op zaterdag 23 april. Geïnteresseerden kunnen vooraf bestellen óf hun keuze maken tijdens... Lees meer »

Matthäus Passion Gereformeerde Kerk

Geschreven op

Lees meer »

INZAMELING VOOR OEKRAÏNE AANGEPAST

Geschreven op

Afgelopen zaterdag is er bij de Gereformeerde kerk in Zwartsluis een inzameling geweest voor mensen uit Oekraïne die naar Hongarije zijn gevlucht. Samen met de stichting “Kinderen in Nood” wordt het transport verzorgd. Ook na zaterdag bleven de hulpgoederen binnenstromen. Gezi Lees meer »

Update corona versoepelingen

Geschreven op

Afgelopen week heeft u in de kerkbode kunnen lezen dat per 20 februari alle coronamaatregelen in de kerk komen te vervallen. Bij nader inzien is dit wat een te voortvarend besluit en daarom geldt a.s. zondagmorgen het volgende. Lees meer »

Update maatregelen kerkbezoek

Geschreven op

Per 6 februari is bij de diensten het volgende van kracht: Aanmelden: * Het vooraf aanmelden voor kerkbezoek komt te vervallen * Er wordt niet gevraagd naar een coronatoegangsbewijs * Als u gebruik wilt maken van de stoelen of een bepaald plekje dan kunt u dat van tevoren... Lees meer »