Nieuws

Talentenactie

Geschreven op

Wat kun jij met 2 Euro en een dosis talent? Lees meer: Talenten Actie (gereformeerdekerkzwartsluis.nl) Meer weten? Wanneer je een vraag hebt over deze actie dan kun je contact opnemen met: Jetty Tuin : 06-10395248 Erike van Dijk : 06-13694997 Jan Timmerman : Lees meer »

Jongeren Weekend

Geschreven op

Lees meer »

Vriendendienst

Geschreven op

Vriendendienst Er is veel in het leven wat ons bezig houdt. Onze gezondheid, gezondheid van mensen om ons heen. Zorgen om werk, om financiën, om de toekomst. We liggen er wakker van, praten er met anderen over of we kroppen het op. Maar BEN JE AL BIJ JEZUS GEWEEST? Lees meer »

Bakkers gezocht voor de startzondag!

Geschreven op

Klik op de afbeelding om deze te vergroten. Lees meer »

Startzondag

Geschreven op

Klik op de afbeelding om hem te kunnen vergroten. Lees meer »

Vriendendienst a.s. zondag

Geschreven op

Zondagavond om 19u is er een Vriendendienst in de Hervormde Kerk van Zwartsluis. Er gaat vooral véél gezongen worden met begeleiding van een band.Ds Johan Dekker gaat voor in deze dienst en na de afloop is er koffie/thee voor wie dat wil. Zien we je zondag? E Lees meer »

Buitendienst "Line Up" a.s. zondag

Geschreven op

Langs deze weg wil ik een samenkomst buiten onder de aandacht brengen die a.s zondag zal plaatsvinden op het terrein van het Botterhuus.De Gereformeerde kerk in Zwartsluis is enige tijd geleden benaderd door Ivo Eenkhoorn (organisator van het Watermuze festival) of er wel... Lees meer »

GEZOCHT: Enthousiaste jongerenwerker!

Geschreven op

Enthousiaste jongerenwerker gezocht! Gereformeerde Kerk Zwartsluis m/v (16 uur) Ben jij een ervaren jongerenwerker met een levendig geloofsleven én hart voor de jeugd? Krijg jij energie van een enthousiaste en jonge gemeente, waarin veel mogelijk is en waar jij als spin i... Lees meer »

Verbintenisdienst ds. Bert Davelaar in Rotterdam

Geschreven op

Met dankbaarheid nodigen wij (de gemeenschap Licht op Zuid) u uit voor de verbintenisdienst van onze missionair werker Bert Davelaar. Hij gaat in samenwerking met de Maranathakerk aan de slag voor de missionaire gemeenschap Licht op Zuid te Rotterdam-Zuid. Wanneer? Lees meer »

Informatieavonden en Proeflessen 'Theologische Verdieping' voor Geïnteresseerden

Geschreven op

Wegwijs in theologie Een grondige verdieping in het christelijk geloof biedt de cursus Theologische Verdieping voor Geïnteresseerden voor de regio IJsselland. Geloof en kerk hebben in de loop van de geschiedenis op tal van manieren vorm gekregen. Dat wordt uitgelegd. Lees meer »