Kerkdienst (Startzondag)

STARTZONDAG 2020 – VERVULD VAN HOOP
Hadden we vorig jaar een prachtige startzondag met sport, spel, een barbecue en zang… dit jaar zal het er echt anders uit gaan zien.
De startzondag is een dag om gezamenlijk het seizoen van allerlei kerkelijke activiteiten in te luiden met veel ontmoetingen tussen alle gemeenteleden. Maar dat is erg lastig met de maatregelen van het RIVM.
Als organisatie van de startzondag hebben we toch geprobeerd een leuke activiteit en een mooie Sing-In voor te bereiden, alles onder voorbehoud van aangescherpte maatregelen.
Het thema van deze startzondag is Vervuld van hoop. De ochtenddienst zal in het teken staan van de doop. Helaas kunnen we aansluitend geen koffie en koek aanbieden. Dat mag iedereen thuis nuttigen.
Van 12.00-14.00 uur kunt u meedoen met een Bijbelse vossenjacht. Binnen de bebouwde kom van Zwartsluis staan vossen die een Bijbelse persoon of thema uitbeelden. Om alles zo goed mogelijk coronoproof te houden vertrekt u vanaf huis met alleen mensen uit uw eigen huishouden en kunt u per fiets of auto de vossen zoeken. De uitslag kunt u invullen op een antwoordformulier en doorgeven via email of whats app.
Aanmelden voor de vossenjacht kan uiterlijk 17 september bij:
Henriët Koffrie 06-27880403 henriet.herxen@gmail.com
Linda Slot 06-26657024 tulpjelinda@hotmail.com
Josien van Veen 06-50416788 josien_vanveen@hotmail.com
Om 15.00 uur start de Sing-In aan de Wolvenjacht 3. Hier zullen we onder leiding van de muziekgroep samen mooie liederen zingen. Tijdens de Sing-In zal ook de winnaar van de vossenjacht bekend gemaakt worden. We willen iedereen vragen om zelf stoel(en) mee te brengen en uiteraard 1,5 meter afstand te houden.
Ook voor deze Sing-In is een opgave vereist. Dat kan via reserveren@gereformeerdekerkzwartsluis.nl, uiterlijk 17 september.

Gereformeerde kerk
Het Singel 16
Zwartsluis

Naar het overzicht