Nieuws

Hervormingsdag (31/10) in Zwartsluis met spreker ds. Arjan Plaisier

Geschreven op

De REFO 500 werkgroep Zwartsluis organiseert op Hervormingsdag DV donderdag 31 oktober een bijeenkomst in het kerkelijk centrum De Poort in Zwartsluis. Als spreker is uitgenodigd ds. Arjan (A.J.) Plaisier, theoloog, predikant en voormalig zendeling. Lees meer »

GEBED-ONTBIJT-OCHTEND

Geschreven op

Vanaf november gaan elke eerste woensdag van de maand deuren van De Poort vroeg open om samen te bidden en te ontbijten. Het is de bedoeling om maandelijks te bidden voor elkaar, de gemeente, de mensen in nood, …….. Ook Lees meer »

Doe mee met de Schoenendoosactie 2019-2020 van Actie4Kids

Geschreven op

Sinds november 2018 onderdeel van Stichting GAIN- Global Aid Network Holland Actie4Kids is weer van start gegaan. Samen met u willen we kinderen blij maken met een mooie versierde schoenendoos vol met schoolspullen, hygiëne producten (geen vloeibare), speelgoed en een knu... Lees meer »

Interkerkelijke bijbelkring

Geschreven op

Het lijkt vandaag wel…….. Tijdens de Interkerkelijke Bijbelkring lazen we in de Bijbel Ezechiël 38. (Lees dit hoofdstuk zelf maar eens door.) Het gaat daar over twee machthebbers, Gog en Magog, die vanaf het noorden van Israël optrekken naar het zuiden. Er staat in vers 8: “Over Lees meer »

Vakantie Bijbel Feest: 22 oktober!

Geschreven op

22 oktober mogen we weer met elkaar het Vakantie Bijbel Feest houden! Het thema is deze keer ‘SchatRijk!’ We doen weer leuke spelletjes en knutsels. Ook is er een verhaal en een poppenkast. Het is van 09.30 - 12.00 uur in gebouw het Trefpunt (Kerkstraat 31) in Zwartsluis. Ins Lees meer »

Collectedoel voor zondag 20 oktober: Kerk in Actie

Geschreven op

Bendejongeren opgeleid tot topkok in Colombia In de sloppenwijken van Bogotá komen jongeren heel gemakkelijk in aanraking met drugs en zware criminaliteit. Kerk in Actie zet hen met een ambitieus project op een ander spoor. Lees meer »

Gezellige middag voor degenen die niet aanwezig konden zijn bij de startzondag

Geschreven op

Traditiegetrouw wordt er een moment georganiseerd voor gemeenteleden die niet fysiek op de startzondag aanwezig kunnen zijn; ouderen, mensen die slecht ter been zijn, enz. We hopen u te ontvangen op zaterdagmiddag 9 november a.s., aanvang 17.00 uur. Lees meer »

Nieuw rekeningnummer

Geschreven op

Het nieuwe rekeningnummer van de kerk is NL39 RABO 0373 7348 24 t.n.v. CvK Gereformeerde Kerk Zwartsluis. Er blijken nog onduidelijkheden te zijn inzake de betaling van de vrijwillige bijdrage. Mogelijkheden van betaling: 1. Lees meer »

Bericht van de kerkrentmeesters

Geschreven op

Piet leeuw en Jan Schraa gaan samen De Poort beheren. Dit gaat per 1 januari 2019 en Jan Schraa gaat het emailadres: depoort@gereformeerdekerkzwartsluis.nl beheren. U kunt Jan Schraa bereiken op nr. 06 29 83 60 87 en Piet leeuw is op nr. 06 52 81 24 19 te bereiken. Lees meer »

Givt-app

Geschreven op

Contant geld is lang niet meer vanzelfsprekend. Betalen doen we steeds vaker met de pinpas en ook het betalen met de smartphone komt steeds vaker voor. Deze ontwikkelingen zijn niet meer tegen te houden, maar hebben wel tot gevolg dat het voor mensen moeilijker is om mee... Lees meer »