Nieuws

Boekenuitleen en Open Poort

Geschreven op

DE OPEN POORT In verband met de vakantie ben ik vanaf zaterdag 25 juli tot en met zaterdag 15 augustus niet aanwezig. Wel ben ik voor dringende zaken via mail info@deopenpoortzwartsluis.nl of via app (06-51198008) te bereiken. Jan Timmerman BOEKENUITLEEN: Lees meer »

EXTRA UITZENDING VIA KERKDIENSTGEMIST.NL : LIEDEREN OP VERZOEK (LOVE)

Geschreven op

Nu de normale activiteiten in de kerk en samenleving zo goed als stil liggen is er nagedacht op welke manier we elkaar, jong en oud, een hart onder de riem kunnen steken in deze bijzondere tijd. De komende weken zal vanuit de Gereformeerde kerk er op donderdagavond tussen... Lees meer »

Avonddienst gemist?

Geschreven op

In deze bijzondere tijd zenden we alleen de ochtenddienst uit via het internet. Voor wie de avonddienst mist of andere diensten wil beluisteren, er uiteraard veel te vinden is op internet en kerkdienstgemist.nl. Lees meer »

Voortzetting online diensten

Geschreven op

Beste gemeenteleden. Naar aanleiding van de berichtgeving van de overheid van afgelopen maandag en de PKN afgelopen dinsdag kunnen we concluderen dat we de online diensten kunnen voortzetten. Gezien de situatie in Zwartewaterland doen we dit met een minimale bezetting voo... Lees meer »

Extra informatie in verband met Coronavirus

Geschreven op

Beste gemeenteleden. Naar aanleiding van de verkiezingen zullen deze week enkele gemeenteleden een brief ontvangen over de informatieavond over het functioneren van de kerkenraad en de openstaande vacatures van ouderling en diaken. Deze avond staat gepland op 31 maart. Lees meer »

Wijkindeling 2019-2020

Geschreven op

Wijkindeling Gereformeerde Kerk Zwartsluis 2019-2020 Wijk Predikant Wijkouderling Wijkdiaken Contactpersoon 1a Br. Joy Smit Zr. Bauk van Dooren-Smits Zr. Marjan Hageman-Marskamp Zr. Jennie Zwiep-Touwen en zr. Tineke van der Stouwe-Elzinga. 1b Br. Joy Smit Zr. Lees meer »

GEBED-ONTBIJT-OCHTEND

Geschreven op

Vanaf november gaan elke eerste woensdag van de maand deuren van De Poort vroeg open om samen te bidden en te ontbijten. Het is de bedoeling om maandelijks te bidden voor elkaar, de gemeente, de mensen in nood, …….. Ook Lees meer »

Doe mee met de Schoenendoosactie 2019-2020 van Actie4Kids

Geschreven op

Sinds november 2018 onderdeel van Stichting GAIN- Global Aid Network Holland Actie4Kids is weer van start gegaan. Samen met u willen we kinderen blij maken met een mooie versierde schoenendoos vol met schoolspullen, hygiëne producten (geen vloeibare), speelgoed en een knu... Lees meer »

Nieuw rekeningnummer

Geschreven op

Het nieuwe rekeningnummer van de kerk is NL39 RABO 0373 7348 24 t.n.v. CvK Gereformeerde Kerk Zwartsluis. Er blijken nog onduidelijkheden te zijn inzake de betaling van de vrijwillige bijdrage. Mogelijkheden van betaling: 1. Lees meer »

Bericht van de kerkrentmeesters

Geschreven op

Piet leeuw en Jan Schraa gaan samen De Poort beheren. Dit gaat per 1 januari 2019 en Jan Schraa gaat het emailadres: depoort@gereformeerdekerkzwartsluis.nl beheren. U kunt Jan Schraa bereiken op nr. 06 29 83 60 87 en Piet leeuw is op nr. 06 52 81 24 19 te bereiken. Lees meer »