Nieuws

Singers of the light

Geschreven op

Zondag 16 juni werkt gospelkoor 'Singers of the light'uit Zwartsluis olv. Petra Verweij mee aan de ochtenddient in de Gereformeerde kerk, Singel 16 in Zwartsluis. De dienst begint om 10.00 uur begint waarin Ds E. van der Veen uit Oldemarkt zal voorgaan. Lees meer »

Flyer

Geschreven op

Lees meer »

Joy sunday sessions

Geschreven op

Lees meer »

Nieuw rekeningnummer

Geschreven op

Het nieuwe rekeningnummer van de kerk is NL39 RABO 0373 7348 24 t.n.v. CvK Gereformeerde Kerk Zwartsluis. Er blijken nog onduidelijkheden te zijn inzake de betaling van de vrijwillige bijdrage. Mogelijkheden van betaling: 1. Lees meer »

Bericht van de kerkrentmeesters

Geschreven op

Piet leeuw en Jan Schraa gaan samen De Poort beheren. Dit gaat per 1 januari 2019 en Jan Schraa gaat het emailadres: depoort@gereformeerdekerkzwartsluis.nl beheren. U kunt Jan Schraa bereiken op nr. 06 29 83 60 87 en Piet leeuw is op nr. 06 52 81 24 19 te bereiken. Lees meer »

30+ belijdeniscatechese

Geschreven op

Ik schrijf maar even onder deze rubriek (want het betreft niet echt jeugd en jongeren – afhankelijk van hoe jong je je voelt natuurlijk, en ook niet echt vorming & toerusting…) dat we in januari beginnen met een reeks avonden voor belijdeniscatechese met een groep 30+-ers. Als Lees meer »

Givt-app

Geschreven op

Contant geld is lang niet meer vanzelfsprekend. Betalen doen we steeds vaker met de pinpas en ook het betalen met de smartphone komt steeds vaker voor. Deze ontwikkelingen zijn niet meer tegen te houden, maar hebben wel tot gevolg dat het voor mensen moeilijker is om mee... Lees meer »

Nieuwe bankrekeningnummers

Geschreven op

Zoals reeds in de vorige kerkbode vermeld, krijgt de kerk een nieuw banknummer. De kerk bankiert bij S.K.G. dit is Stichting Kerkelijk Geldbeheer gevestigd in Gouda. Het S.K.G. is een bank alleen voor kerken. De S.K.G. Lees meer »

Wijkindeling 2018-2019

Geschreven op

Wijk Predikant Wijkouderling Wijkdiaken Contactpersoon 1a Br. Joy Smit Zr. Bauk van Dooren-Smits Zr. Marjan Hageman-Marskamp Zr. Jennie Zwiep-Touwen 1b Br. Joy Smit Zr. Tineke van Streun Zr. Marjan Hageman-Marskamp Zr. Coby Marsman-Dekker en zr. Lees meer »

Fotoalbum

Geschreven op

In het fotoalbum zijn recent weer foto's geplaatst van diensten of kerkelijke activiteiten. Zeer de moeite waard om een kijkje te nemen. Klik hier voor een link naar de fotoalbums. Voor vragen kunt u terecht bij Dhr. J. van Kleef Lees meer »