Nieuws

Bericht van de Protestantse Gemeente Varik Heesselt

Geschreven op

Geachte Gemeente van de Gereformeerde kerk Zwartsluis, Met blijdschap delen wij mee dat op zondag 13 december om 10:00 uur ds. H.O. ter Beek intrede doet in de Protestantse Gemeente Varik-Heesselt. De dienst vindt plaats in de Protestantse kerk te Varik, aan de Kerkstraat... Lees meer »

Doe mee met de Schoenendoosactie

Geschreven op

DOE MEE MET DE SCHOENENDOOSACTIE 2020 VAN ACTIE4KIDS Sinds november 2018 onderdeel van Stichting GAIN- Global Aid Network Holland Actie4Kids is weer van start gegaan. Samen met u willen we kinderen blij maken met een mooie versierde schoenendoos vol met schoolspullen, hyg... Lees meer »

'Hand geven' aan ds. Ter Beek bij afscheid

Geschreven op

Beste gemeente Voor het afscheid van ds. Ter Beek vragen we u allemaal iets te maken. Omdat we in deze corona-tijden elkaar niet fysiek de hand mogen geven, vragen wij u allen uw hand om te trekken op een mooi stuk papier, deze uit te knippen en er een woord van dank of a... Lees meer »

Afscheid ds. Ter Beek 28 en 29 november 2020

Geschreven op

Binnenkort zal ds. Henrico ter Beek afscheid nemen van onze gemeente, omdat hij een beroep naar de Protestantse Gemeente van Varik en Heesselt heeft aangenomen. Ds. Ter Beek hoopt zelf voor te gaan in de afscheidsdienst die gehouden wordt op D.V. Lees meer »

Maak je har(d)t voor je relatie

Geschreven op

Voor alle inwoners van de gemeente Zwartewaterland is sinds 1 januari 2020 het project 'Maak je hard(t) voor je relatie' gestart. Het project is opgestart i.s.m. diverse netwerkpartners en de kerken en richt zich preventief op het geven van tips hoe te handelen in een gez... Lees meer »

Opgave kerkdienst en updates COVID-19

Geschreven op

We leven in een vreemde tijd. Het coronavirus waart nog volop rond. Voor mensen met een extra kwetsbare gezondheid een groot risico. Beperkende maatregelen zijn weer aangescherpt door de overheid. Per 29 september jl. Lees meer »

Boekenuitleen en Open Poort

Geschreven op

DE OPEN POORT: Op woensdag-, vrijdagmorgen ben ik van 09.00 tot 12.00 uur aanwezig in de Poort voor een gesprek, uw vraag of zo maar voor een kopje koffie. Ook ben ik via info@deopenpoortzwartsluis.nl of via app (06-51198008) te bereiken. Jan Timmerman BOEKENUITLEEN: Lees meer »

Avonddienst gemist?

Geschreven op

In deze bijzondere tijd zenden we alleen de ochtenddienst uit via het internet. Voor wie de avonddienst mist of andere diensten wil beluisteren, er uiteraard veel te vinden is op internet en kerkdienstgemist.nl. Lees meer »

Voortzetting online diensten

Geschreven op

Beste gemeenteleden. Naar aanleiding van de berichtgeving van de overheid van afgelopen maandag en de PKN afgelopen dinsdag kunnen we concluderen dat we de online diensten kunnen voortzetten. Gezien de situatie in Zwartewaterland doen we dit met een minimale bezetting voo... Lees meer »

Extra informatie in verband met Coronavirus

Geschreven op

Beste gemeenteleden. Naar aanleiding van de verkiezingen zullen deze week enkele gemeenteleden een brief ontvangen over de informatieavond over het functioneren van de kerkenraad en de openstaande vacatures van ouderling en diaken. Deze avond staat gepland op 31 maart. Lees meer »