Ds. H.O. ter Beek

In de morgendienst van 21 februari vind de School-Kerk-Gezinsdienst plaats in de Gereformeerde kerk aan Het Singel. Mooi om op deze wijze de verbinding tussen school, kerk en gezin vorm te kunnen geven. Het thema is “Wat gebeurt er nu?” Toen Jezus op aarde was gebeurden er wonderlijke dingen: Jezus zorgde voor eten voor héél véél mensen (Matteüs 14:13-21) en Hij had de macht over de golven en de wind toen het eens geweldig stormde (Matteüs 14:22-33). De vraag is dan: ‘Wie is die man?’ En wie zeg jij dat Jezus is? (Matteüs 16:13-20) Hartelijk welkom om deze dienst mee te maken, om 10.00 uur in de Gereformeerde kerk. Tegelijkertijd is er een gezamenlijke traditionele dienst in de Hervormde kerk.