Verkoop Stichting Dorotty Oekraïne

Op 23 en 24 november organiseert Stichting Dorotty Oekraïne de jaarlijkse verkoop in “Het Trefpunt” in Zwartsluis.
Zo zullen onder andere verschillende zelfgemaakte lekker-nijen, diverse lifestyle-artikelen, spullen uit Oekraïne, kaarten en bloemstukken aanwezig zijn. Doel van dit alles is om geld bij elkaar te krijgen voor het werk in Oekraïne.
Onze stichting geeft hulp, in de breedste zin van het woord, aan mensen in de omgeving van Beregovo. Dit plaatsje ligt 10 kilometer over de Hongaarse grens. Het gaat daarbij om kleinschalige hulp aan mensen of instellingen met een acuut probleem.
We proberen concrete en praktische hulp te geven om zo de mensen perspectief te geven op een beter bestaan. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan het verbe-teren van een woning. Ook geven we financiële hulp bij het kopen van medicijnen of een medische behandeling en bij de aanschaf van een koe of een paard, brand-hout of een zak aardappelen. Geweldig en dankbaar werk waar we nog lang mee door hopen te gaan.
De nieuwsbrieven en meer informatie over de projecten kunt u vinden op onze vernieuwde site www.dorotty.nl .
Het zou fijn zijn als u ons werk wilt steunen. Daarom hopen we u op één van de beide dagen te mogen begroeten.
We zijn geopend op donderdag van 09.30 tot 17.00 uur en ’s avonds van 19.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur. De gratis koffie staat klaar!
Gera en Jan Timmerman

Naar het overzicht