Nieuws

Gezocht #Durfte groepsleider

Geschreven op

Lees meer »

Leerhuis in februari 2018

Geschreven op

Woensdag 7 februari: Kinderconcert, Hervormd Centrum Genemuiden Heb je zin in een geweldige middag vol zingen, bewegen, verhalen en sketches? Kom dan deze middag naar Genemuiden! Een super leuke middag met Marcel en Lydia Zimmer. Aanvang: 14.30 uur - Prijs: Lees meer »

Vespers in Gereformeerde kerk Vrijgemaakt

Geschreven op

Stilte en rust de meerwaarde van wekelijkse vesper (door Anja Bos) Donderdagavond, even na de klok van zeven uur. In de Gereformeerde Kerk Vrijge-maakt (GKV) in Zwartsluis lopen mensen naar binnen. Dat is elke week het geval op deze avond én op dit tijdstip. Lees meer »

Fotoalbum

Geschreven op

In het fotoalbum zijn recent weer foto's geplaatst van diensten of kerkelijke activiteiten. Zeer de moeite waard om een kijkje te nemen. Klik hier voor een link naar de fotoalbums. Voor vragen kunt u terecht bij Dhr. J. van Kleef Lees meer »

Digitale kaart Isala ziekenhuis

Geschreven op

Als je in het ziekenhuis ligt, is het erg bemoedigend om een kaartje te ontvangen. Een kaart van papier met eigen geschreven tekst en bezorgd door de postbode heeft natuurlijk een eigen, grote waarde. Maar tegenwoordig behoort ook een di-gitale kaart tot de mogelijkheden. Lees meer »

Kerkdienstje in 'Het Vooronder'

Geschreven op

Speciaal voor de broeders en zusters van 'Het Vooronder' en 'Achter de Wal' hebben we een traditie in ere hersteld. Iedere 14 dagen op maandagmorgen hebben we samen een kerkdienstje. Drie kwartier met koffie en plezier. Lees meer »