Nieuws

Van de quiltsisters

Geschreven op

Op 20 maart mochten we weer 11 quilts overhandigen aan Femmy ten Napel van Stichting Dorotty. Een vertegenwoordiging van de stichting gaat begin april weer naar Oekraïne en dan kunnen ze weer mensen verblijden met een quilt. Lees meer »

Rekeningnummer

Geschreven op

De rekening bij de ING bank - NL19 INGB 000 884 706 - is opgeheven. Wilt u in het vervolg gebruik maken van rekeningnummer - SKG NL80 FVLB 063 581 1073? Het emailadres - linekestrating@gmail.com - komt te vervallen. Het nieuwe emailadres is: Lees meer »

Reis door de bijbel

Geschreven op

Als je gelovig bent, leef je tussen Genesis en de Openbaringen en op reis door de bijbel onderga je heel veel verschillende ervaringen. De eerste vijf boeken van het Oude Testament vormen samen de wet. In Genesis wordt het verhaal van de Schepping prachtig en beeldend uit... Lees meer »

Verslag interkerkelijke ontmoetingsavond

Geschreven op

OUD IS GOUD! was het thema van de interkerkelijke ontmoetingsavond in De Schans, gehouden op dinsdag 13 maart 2018. ‘s Avonds om zeven uur waren de eerste gasten al onderweg om een goed plekje in de grote zaal te vinden. Ruim op tijd, want de inloop was pas vanaf half acht. N Lees meer »

Oproep!!

Geschreven op

#Durfteklussers zoeken klus Wij van #Durfte klussen zoeken mensen die wij kunnen helpen met een klus in of om het huis. Denk dan aan tuin opruimen, zolder opruimen, lamp ophangen, etc. Klusjes waar u graag wat extra hulp voor wilt inschakelen dus. Stuur dan een mailtje naar: Lees meer »

Vespers in Gereformeerde kerk Vrijgemaakt

Geschreven op

Stilte en rust de meerwaarde van wekelijkse vesper (door Anja Bos) Donderdagavond, even na de klok van zeven uur. In de Gereformeerde Kerk Vrijge-maakt (GKV) in Zwartsluis lopen mensen naar binnen. Dat is elke week het geval op deze avond én op dit tijdstip. Lees meer »

Fotoalbum

Geschreven op

In het fotoalbum zijn recent weer foto's geplaatst van diensten of kerkelijke activiteiten. Zeer de moeite waard om een kijkje te nemen. Klik hier voor een link naar de fotoalbums. Voor vragen kunt u terecht bij Dhr. J. van Kleef Lees meer »

Digitale kaart Isala ziekenhuis

Geschreven op

Als je in het ziekenhuis ligt, is het erg bemoedigend om een kaartje te ontvangen. Een kaart van papier met eigen geschreven tekst en bezorgd door de postbode heeft natuurlijk een eigen, grote waarde. Maar tegenwoordig behoort ook een di-gitale kaart tot de mogelijkheden. Lees meer »

Kerkdienstje in 'Het Vooronder'

Geschreven op

Speciaal voor de broeders en zusters van 'Het Vooronder' en 'Achter de Wal' hebben we een traditie in ere hersteld. Iedere 14 dagen op maandagmorgen hebben we samen een kerkdienstje. Drie kwartier met koffie en plezier. Lees meer »