Nieuws

Lezing in Zwolse synagoge

Geschreven op

Op woensdag 29 november 2017 geeft Drs. Eelko Hooijmaaijers een lezing in de synagoge van Zwolle over “Wat er aan de oprichting van de Staat Israël voorafging”. Hooijmaaijers is universitair docent Geschiedenis van het moderne Midden-Oosten aan de Rijksuniversiteit G... Lees meer »

Verkoop Stichting Dorotty Oekraïne

Geschreven op

Op 23 en 24 november organiseert Stichting Dorotty Oekraïne de jaarlijkse verkoop in “Het Trefpunt” in Zwartsluis. Zo zullen onder andere verschillende zelfgemaakte lekker-nijen, diverse lifestyle-artikelen, spullen uit Oekraïne, kaarten en bloemstukken aanwezig zijn. Lees meer »

Vespers in Gereformeerde kerk Vrijgemaakt

Geschreven op

Stilte en rust de meerwaarde van wekelijkse vesper (door Anja Bos) Donderdagavond, even na de klok van zeven uur. In de Gereformeerde Kerk Vrijge-maakt (GKV) in Zwartsluis lopen mensen naar binnen. Dat is elke week het geval op deze avond én op dit tijdstip. Lees meer »

Het vakantiebureau

Geschreven op

Wilt u dit najaar of de feestdagen nog op vakantie? Er zijn nog enkele hotelkamers vrij! In oktober in Dennenheul in Ermelo voor mantelzorgers met dementerende partner. Eind november, begin december in Nieuw Hydepark in Doorn voor senioren en senioren met een zorgvraag. Lees meer »

Fotoalbum

Geschreven op

In het fotoalbum zijn recent weer foto's geplaatst van diensten of kerkelijke activiteiten. Zeer de moeite waard om een kijkje te nemen. Klik hier voor een link naar de fotoalbums. Voor vragen kunt u terecht bij Dhr. J. van Kleef Lees meer »

Digitale kaart Isala ziekenhuis

Geschreven op

Als je in het ziekenhuis ligt, is het erg bemoedigend om een kaartje te ontvangen. Een kaart van papier met eigen geschreven tekst en bezorgd door de postbode heeft natuurlijk een eigen, grote waarde. Maar tegenwoordig behoort ook een di-gitale kaart tot de mogelijkheden. Lees meer »

Kerkdienstje in 'Het Vooronder'

Geschreven op

Speciaal voor de broeders en zusters van 'Het Vooronder' en 'Achter de Wal' hebben we een traditie in ere hersteld. Iedere 14 dagen op maandagmorgen hebben we samen een kerkdienstje. Drie kwartier met koffie en plezier. Lees meer »