Startzondag 18 september

Startzondag

Op 18 september 2016 hopen we de startzondag te beleven. Het winterwerk in de gemeente start weer op. We hopen genoten te hebben van een zomerperiode van relatieve rust. Overigens is niet te hopen dat winterwerk ervaren wordt als een vermoeiende hoeveelheid activiteiten, maar vooral dat we door alles heen mogen groeien in het besef dat bij de Here Jezus rust te vinden is, een basis om op verder te bouwen!

De Here Jezus roept ons om zijn leerlingen te zijn en dat is aan de ene kant een uitdaging waarvoor we ons mogen geven. Aan de andere kant mogen we ook steeds bemoedigd zijn door zijn Woord dat ons begeleidt, dat ons troost, dat onze identiteit versterkt. Het thema voor de morgendienst van 18 september zal zijn: bemoedigen doet goed (werktitel). Hoe wil God ons bemoedigen en hoe kunnen we elkaar bemoedigen – in het leven mét God?

Vanaf 9:15 uur staat de koffie klaar en kunnen we vóór de dienst elkaar al ontmoeten. Na de dienst willen we elkaar ontmoeten rondom koffie, thee, limonade en een gezellige en bemoedigende bezigheid (we verklappen verder niets …). Daarna willen we een lunch gebruiken en in het begin van de middag (ongeveer 14.15 uur) sluiten we af met een zangdienst, waarin o.a. de kinderen van de nevendienst een bijdrage leveren.

Traditiegetrouw kunt u weer enkele bloemen meenemen naar de dienst. Deze worden als boeket samengesteld en na de dienst gebracht naar mensen die een bemoediging kunnen gebruiken.

Op zaterdag 1 oktober zal waarschijnlijk de bijeenkomst worden georganiseerd voor degenen die door omstandigheden de startzondag niet konden meemaken.

Naar het overzicht