Concert The Psalm Project op 15 april 2017 in Hasselt

Op zaterdag 15 april 2017 om 20.00 uur geeft The Psalm Project een concert in de sporthal ‘De Prinsenhof’ te Hasselt.

Al eeuwenlang worden de psalmen gezongen. Liederen die je meenemen door de diepe dalen van het leven, maar ook psalmen die het uitzingen van vreugde. The Psalm Project bewerkt de bij velen bekende melodieën van het Geneefse Psalter tot hedendaagse composities. Daardoor wil The Psalm Project de Psalmen ook voor de toekomstige generaties levend houden en recht doen aan de vaak prachtige melodieën en bekende melodieën van het Geneefs Psalter. Het thema van dit concert is P(s)alm Pasen.

Dit concert wordt in samenwerking met CGK Hasselt georganiseerd door Zingen in de Kerk, een initiatief van de o.a. Kerk in Actie. Tickets zijn gratis te reserveren via www.zingenindekerk.nl. Zaal is open vanaf 19.30 uur.